kirgin-cicekler-serkan-kimdir
KIRGIN ÇİÇEKLER SERKAN KİMDİR
www.gunceltime.blogspot.com'a aittir
Atv de yeni başlayan ve birinci bölümden itibaren oldukça sevilen Kırgın Çiçekler dizisi izleyicinin beğenisini kazanmayı başarmıştır. Önemli ve sevilen oyuncuların yer aldığı Kırgın Çiçekler dizisi oyuncularını tanıtmaya devam ediyoruz.

Başrollerinde sevilen oyuncu ve sanatçı Özgür Çevik ile İpek Karapınar'ın yer aldığı Kırgın Çiçekler dizi oyuncuları arasında Biran Damla Yılmaz, Gökçe Akyıldız, Hazar Motan, Çağla Irmak, Aleyna Solaker ve Sacide Taşener gibi başarılı bir çok ismin yer aldığı Kırgın Çiçekler dizisi hem oyuncu kadrosu ile hemde konusu ile oldukça beğenilmektedir. 

Kırgın Çiçekler dizisinin başlaması ile beraber izleyici tarafından dizideki tüm oyuncular aranmaya başladı. Özellikle dizideki isimlerin başında ise dizde Serkan karakterini canlandıran Mehmet Aykaç isimli oyuncu gelmektedir. Bizde sizler için Mehmet Aykaç hakkındaki tüm bilgileri ve Kırgın Çiçekler Serkan kimdir sorularının yanıtlarını paylaşacağız.

KIRGIN ÇİÇEKLER OYUNCULARI>>>

Kırgın Çiçekler Dizisindeki Serkan Karakteri Kim?

Mehmet Aykaç Kimdir 
bu yazı www.gunceltime.blogspot.com'a aittir
Kırgın Çiçekler dizisinde Serkan karakterlerini canlandıran Mehmet Aykaç 25 Nisan 1992 Hatay/Erzin de doğmuştur. Yakışıklılığı ve oyunculuğu ile dikkat çeken Mehmet Aykaç İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Opera ve Koro Şarkıcılığı Bölümü’nden mezun olmuştur.

Müzik ile de ilgilenen başarılı oyuncu Keman ve Gitar çalabilmekte ayrıca Mehmet Aykaç birde lisanlı bir futbolcudur ve Körfez İskenderunspor’da oynamıştır. TRT 1’de yayınlanan “Eski Hikaye” dizisinde Atakan rolünü oynamıştır. Mehmet Aykaç’ın lise yıllarında aldığı “En iyi beste – en iyi solist” ödülü bulunmaktadır. Reklam filmlerinde de rol alan Mehmet Aykaç son olarak Sil Baştan dizisinde Mete rolünü canlandırmıştır. Şimdi ise Kırgın Çiçekler dizisinde Serkan karakteri ile izleyici karşısındadır.

Mehmet Aykaç Yaşı : 22 
Mehmet Aykaç Nereli : Hatay 
Mehmet Aykaç Boyu : 1,75 
Mehmet Aykaç Kilosu : 70 
Mehmet Aykaç Twitter : https://twitter.com/aykacmehmet_

kırgın çiçekler serkan kim, kırgın çiçekler serkan karakteri kimdir, kırgın çiçekler dizisindeki serkanın gerçek adı, kırgın çiçekler dizisi serkan kimdir, kırgın çiçekler dizi oyuncuları kimler, kırgın çiçekler oyuncu resimleri, kırgın çieçekler serkan resimleri, kirgin cicekler serkan kim, mehmet aykaç kimdir, mehmet aykaç biyografi, mehmet aykaç kaç yaşında, mehmet aykaç resimleri, mehmet aykaç boyu kilosu yaşı kaç, 

Kırgın Çiçekler Zeyno - Yağmur Ün Kimdir>> Kırgın Çiçekler Gökhan - Furkan Andıç Kimdir>>
Kırgın Çiçekler Güney - Arif Diren Kimdir>>
Kırgın Çiçekler Defne - Nil Keser Kimdir>>
Kırgın Çiçekler Feride - İpek Karapınar Kimdir>>
Kırgın Çiçekler Eylül - Biran Damla Yılmaz Kimdir>>
Kırgın Çiçekler Songül - Gökçe Akyıldız Kimdir>>
Kırgın Çiçekler Kader - Çağla Irmak Kimdir>>
Kırgın Çiçekler Meral - Aleyna Solaker Kimdir>>
Kırgın Çiçekler Mesude - Derya Artemel Kimdir>>

Mehmet Aykaç Resimleri

  
- Reklamlar -

4 yorum:

  1. Çok sewiyorum 😍😍

    YanıtlaSil
  2. Bende serkanı yani memeti tanıyorum evinide biliyorumm bende hataydayım

    YanıtlaSil
  3. Serkaannnnnn yni mehmet cok ama cok yakisiklisin

    YanıtlaSil

 
HABER PORTAL © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top