ask-zamani-dizi-oyunculari
AŞK ZAMANI DİZİSİ

ATV ekranlarında yaz sezonunda yeni dizilerle başlıyor. Yaz dizilerinin tanıtımları ve fragmanları yayınlanmaya başladı. Bu yaz oldukça çok olan yeni diziler ekranlarda romantik, dram, komedi gibi birçok dizilerle ekranlarda olacaklar. Aşk Zamanı dizisi ekranlarda yayınlanmaya başlanacak olan Medyalab imzalı Aşk Zamanı dizisinin çekimlerine başlandı ve dev oyuncu kadrosuyla ekranlarda yayınlanmak için hazırlanıyorlar. Yaz ekranının yeni dizilerinden biri çok yakında Atv'de başlayacak olan Aşk Zamanı dizisidir.

Başrollerini Yavuz Bingöl, Deniz Uğur, Bekir Aksoy, Ali Ersan Duru ve Burcu Binici’nin paylaştığı dizi, bakalım nasıl olacak? Aşk Zamanı dizisinin tanıtım fragmanının önümüzde ki hafta içinde yayınlanması bekleniyor. Yavuz Bingöl Karagül dizisinin sezon finalinin ardından yeni bir diziyle ATV ekranlarında sevenleriyle olacak. Yavuz Bingöl otoriter bir beş kız babasını canladıracak olduğu Aşk Zamanı dizisinin merakla bekliyoruz. Aşk Zamanı Dizisinin oyuncularının, biyografilerini ilerleyen günlerde sitemizde olacaktır.

Aşk Zamanı Dizi Oyuncuları Kimler

Aşk Zamanı Fikret - Ali Ersan Duru
Aşk Zamanı Sema - Burcu Binici
Aşk Zamanı Orhan - Yavuz Bingöl
Aşk Zamanı Levent - Sarven Çankar Kimdir>>
Aşk Zamanı Reyhan - Deniz Uğur
Aşk Zamanı Eda - Nihan Balyalı Kimdir>>
Aşk Zamanı Derya - Müge Bayramoğlu
Aşk Zamanı Büşra Ayaydın
Aşk Zamanı Bekir Aksoy


Atv Aşk Zamanı dizisi konusu
Aşk Zamanı dizisinde otoriter bir baba İstanbul’da güzel kızlarını kontrol etmekte çok zorlanır. Kızlar akşamları dışarı çıkmak ister arkadaşları gibi yaşamak ister. Bu durum karşısında kızlarını İstanbul’un sıkıntılı sokaklarından ve hayatından korumak isteyen baba kızlarına çok kızar. Kızları ile birlikte Ege’ye memleketine taşınır. Köy yaşamı özlemi duyan ve kızlarını da tehlikelerden korumak isteyen baba Muğla’da bir kasabaya yerleşir. Kızların Ege’nin köyünde de aşk bulmalarını anlatan dizi gençlerin oldukça ilgisini çekecek gibi. Ege’de küçük bir kasabaya yerleşen otoriter bir babanın yeni yaşam yerlerine alışırken karşılaştıkları sorunları konu alıyor.

aşk zamanı dizi oyuncuları kimler, aşk zamanı dizi konusu nedir, aşk zamanı dizisinde kimler oynuyor, aşk zamanı dizi oyuncu isimleri, aşk zamanı dizisindeki oyuncuların isimleri, yavuz bingölün yeni dizisi, atv aşk zamanı dizisi, atv yeni dizisi aşk zamanı ne zaman başlıyor, aşk zamanı oyuncu kadrosu, ask zamani dizi oyunculari, ask zamani 1. bölüm,
- Reklamlar -

0 yorum:

Yorum Gönder

 
HABER PORTAL © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top