22 NİSAN SURVİVOR KİM ELENDİ
bu yazı www.gunceltime.blogspot.com'a aittir
Survivor All Star da artık haftanın en önemli zamanına ve elenen kişinin belirleneceği haftanın son bölümüne gelindi. Bu akşam 22 Nisan Çarşamba günü yeni bölüm ve eleme heyecanı ile ekrana gelecek olan sevilen yarışmanın ada konseyinde yaşananlar yazımızın devamındadır.

Birleşme partisi öncesi son eleme olan survivorda iki takımda birleşme partisine eşit sayıda girmektedirler. Bu akşam elenecek kişi bilindiği gibi gönüllüler takımından olacaktır. Bu akşam gönüllülerden adaya veda edecek kişinin ardından takımların sayıları eşit olacak ve birleşmeye aynı sayıda girecekler.

Bu akşam eleme için seçilen iki isim olan Bozok ve Hasan bakalım elenecek mi, Hasan ve Bozok'un karşısına gönüllüler takımından 22 Nisan sms oylamasında birinci olan kişi bir isim seçecek ve elenen bu üç kişi arasından olacak. 22 Nisan Çarşamba gönüllülerde sms de kim birinci oldu ve eleme için kimin ismini söyledi. Tüm bu soruların cevapları bu akşam ayrıntılı bir şekilde acunn.com sitesi ile birlikte burada olacaktır.
22 NİSAN SURVİVOR ALL STAR 
ÖZLEM ELENDİ

22 Nisan Çarşamba günü açıklanan Gönüllüler takımı SMS sonuçlarında birinci olan isim Hasan oldu. Hasan birinci olduğu için elenme adaylığında çıkma hakkı kazandı ve bir isim söyledi. Hasan elenmek için Turabi ismini söyledi. Kurallar gereği Hasan adaylıktan çıktığı için Nadya da dokunulmazlık sembolü kazandığı için bir isim söyleme hakkı kazandı ve Özlem ismini söyledi.
bu yazı www.gunceltime.blogspot.com'a aittir

Sizce Bu Akşam Gönüllülerden Kim Elenir?
Hasan mı? Elenir, Bozok mu Elenir?
Birinci Olan Kişi Kimin İsmini Söyleyecek?

22 nisan çarşamba kim elendi, 22 nisan survivor all star kim elendi, 22 nisanda survivordan kim elendi, 22 nisan çarşamba gönüllüler sms sonuçları, sörvayvır gönüllüler kim elendi, 22 nisan survivor bozok mu, elendi, hasan mı elendi, gönüllüler sms de kim birinci oldu, dün akşam gönüllülerden en çok oyu alan kim, survivor 22 nisan eleme sonuçları, 22 nisan gönüllülerde hasan sms de kaçıncı oldu, bobok oylamada kaçıncı oldu,
- Reklamlar -

1 yorum:

 
HABER PORTAL © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top