SURVİVOR BERNA MI ELENDİ MERVE OFLAZ MI
bu yazı www.gunceltime.blogspot.com'a aittir
Yeni bir haftaya girilen ve zorlu oyunlarla devam eden sevilen yarışma Survivor All Star 8. hafta bölümleri ile ekranlarda olmaya devam ediyor. 12 Nisan pazar akşamı yeni bölümü ve dokunulmazlık oyunu oynanan yarışmada oyunun sonucu ve kimin kazandığı ile ilgili bilgiler yazımızdadır.

Survivor All Star Ünlüler Gönüllüler yarışmasında 8. haftaya gelindi ve bu haftanın dokunulmazlık oyunu oynandı. 12 Nisan Pazar akşamı ekrana gelen bölümde dokunulmazlık oyunu ise, minderle adam düşürme oyunu oldu ve yarışmayı 10-4 olarak gönüllüler takımı kazandı.

Bu hafta dokunulmazlığı kaybeden Ünlüler takımı ise bireysel dokunulmazlık oyunu oynadılar ve bireysel dokunulmazlığı kazanan isim ise Merve Aydın oldu. Merve Aydın bu hafta dokunulmaz olurken Ünlüler takımı ada konseyini gerçekleştirdiler ve elenmesini istedikleri yarışmacıları yazdılar. Açılan oylar sonucunda ise survivor 12 nisan ünlüler ada konseyinde en çok ismi yazılan kişi Merve Oflaz ve Berna oldu.

Bilindiği gibi ada konseyinde isim yazılırken yarışmacıların yazdıkları isimlerin bazıları gösterilmiyor. İzleyici ise ada konseyinde hangi yarışmacının kimin ismini yazdığını merak etmektedir. Yazımızın devamında Ünlüler takımı ada konseyinde kim kimin ismini yazdı öğrenebilirsiniz.

ÜNLÜLER ADA KONSEYİNDE KİM KİMİN İSMİNİ YAZDI
bu yazı www.gunceltime.blogspot.com'a aittir
Survivor SERENAY, "BERNA'' Olabilir 
Survivor DOĞUKAN, "BERNA" yazdı 
Survivor HAKAN, "
BERNA" yazdı, 
Survivor MERVE OFLAZ, "BERNA" yazdı, 
Survivor ANIL, "MERVE OFLAZ" yazdı, 
Survivor PASCAL, "MERVE OFLAZ" yazdı,
Survivor MERVE AYDIN, "MERVE OFLAZ" yazdı,
Survivor BERNA, "MERVE OFLAZ" olabilir


12 Nisan Pazar akşamı yapılan Ünlüler takımı ada konseyinde yazılan isimler sonucunda en çok ismi çıkan kişi aynı oy oranı ile Merve Oflaz ve Berna ismi yazıldı. Ünlüler takımı ada konseyinde 4 oy Berna'ya ve 4 oy da Merve Oflaz'a çıktı. Böylelikle bu hafta Ünlülerden elenmek için ilk aday merve ve Berna oldu. Berna mı elendi? Merve Oflaz mı elendi sorusunun cevabı ise Salı günü açıklanacak olan Ünlüler takımı SMS sonuçlarında belli olacaktır.

12 nisan ünlüler ada konseyinde en çok kimin ismi yazıldı, ünlüler 12 nisan ada konseyi sonucu, 12 nisanda ünlüler ada konseyinde kimin ismini yazdılar, 12 nisan berna mı elendi, merve oflaz mı elendi, merve mi berna mı elenecek, survivor all star ünlülerden kim elenecek, 12 nisan ünlüler sms sonuçları, survivor ünlüler 12 nisan sms sonuclari
- Reklamlar -

0 yorum:

Yorum Gönder

 
HABER PORTAL © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top