SURVİVOR DA KİM ELENDİ
bu yazı www.gunceltime.blogspot.com'a aittir
Birbirinden başarılı isimlerin yarıştığı Survivor All Star tüm heyecanı ile devam ederken bu hafta 6. haftası ile ekranlara gelmeye başladı. Bilindiği bu hafta Survivor All Star da 5. elenen belli olacak ve bu hafta eleme için seçilen Ünlülerden olacak ve ünlüler takımından elenen 3. kişi olacaktır. 

Pazar günleri oynanan dokunulmazlık oyunları haftanın en önemli oyunu olmaktadır. Adadan giden kişinin hangi takımdan olacağının belirlendiği dokunulmazlık oyununu bu hafta Gönüllüler takımı kazandı ve elenen kişi Ünlüler takımından olacaktır. 

29 Mart Pazar akşamı oynanan dokunulmazlık oyununu 10-6 olarak kaybeden ünlüler oldu ve yarışma sırasında Berna, Sahra ile tartışmaya girerek gerilen ortamda daha sonra ise, Berna kendi takımından Hakan ile tartışmaya girdi. Pazar akşamı ada konseyini gerçekleştiren ünlüler adadan gitmesini istedikleri kişinin ismini yazdılar ve ilk adayı belirlediler. 

Ünlüler takımında bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan kişi ise Merve Aydın oldu ve bu hafta dokunulmaz oldu. Serenay Aktaş ise geçen seferki ünlülerin sms oylamasında birinci olduğu için oda dokunulmaz oldu ve onunda ismi yazılmadı. Ünlüler takımının ada konseyinde 4 oy Merve Oflaza, 4 oy Almeda'ya, 1 oy ise Hakan'a çıktı ve en çok ismi yazılan kişiler belli oldu. Survivor All Star da ilk defa iki kişinin ismi ada konseyinde en çok yazılan kişiler oldu. 


31 MART ÜNLÜLER SMS SONUÇLARI>>>



Almeda Elendi?
bu yazı www.gunceltime.blogspot.com'a aittir
Bilindiği gibi Survivor All Star da eleme geceleri Salı akşamları yapılmaktadır. Survivor'un 6. haftasının eleme gecesi ise 31 Mart Salı akşamı gerçekleşecek ve Ünlüler takımının SMS oylama sonucu belli olacak. 

Bu hafta yani 31 Mart Salı akşamında bir ilk yaşanacak ve elemeye 2 kişiden fazla isim kalacaktır. Bu hafta sms de yine Serenay birinci olursa, bir isim serenay söyleyecek eleme 3 kişi arasında olacak. Eğer SMS de başka bir isim birinci olursa o kişide bir isim söyleyecek ve eleme 4 kişi arasında yapılacak. Bakalım bu hafta ünlüler takımından kim elenecek. 31 Mart Salı adadan kim gidecek.

Survivor Almeda Resimleri>>>
Survivor Merve Oflaz Resimleri>>>

İşte 29 Mart Ada Konseyinde Yazılan İsimler

Survivor Doğukan, "Almeda" yazdı, 

Survivor Hakan, "Almeda" yazdı, 
Survivor Merve Oflaz, "Almeda" yazdı, 
Survivor Serenay, "Almeda" yazdı, 
Survivor Anıl, "Merve Oflaz" yazdı, 
Survivor Merve Aydın, "Merve Oflaz" yazdı, 
Survivor Pascal, "Merve Oflaz"
Survivor Almeda, "Merve Oflaz" yazdı, 
Survivor Berna, "Hakan" yazdı,


survivor kim elendi, almeda mı elenecek merve oflaz mı elenecek, survivor almeda, survivor merve oflaz, survivor 31 mart almeda mı elendi merve mi elendi, survivor sms oylaması, survivorda kim elenecek, ünlülerden bu hafta kim elenecek, ünlüler takımında almeda mı merve  mi elendi, 31 mart salı kim elendi,
- Reklamlar -

2 yorum:

  1. Almeda gitmese keşke ya

    YanıtlaSil
  2. inşallah merve gider hiç bişey yaptığı yok oyun desen oynayamıyor

    YanıtlaSil

 
HABER PORTAL © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top