tatli-kucuk-yalancilar-asli-kimdir
TATLI KÜÇÜK YALANCILAR ASLI KİMDİR
gunceltime.blogspot.com'a aittir
Tatlı Küçük Yalancılar dizisi ilk bölümü ile ekranlara geliyor. Birbirinden başarılı ve ünlü isimlerin yer aldığı yeni dizi hakkındaki tüm bilgiler yazımızdadır. Bu yaza damga vuracak bir yeni dizi de Star Tv den geldi. Tatlı Küçük Yalancılar isimli dizi izleyici ile buluşmaya devam ediyor. Birbirinden güzel ve başarılı oyuncuların yer aldığı dizide 5 kişilik bir arkadaş grubunda olan Hande, Selin, Ebru, Aslı ve Açelya çok iyi arkadaştırlar. 

Bir gün gittikleri partide Açelya'nın ortadan kayboluşu ile hayatları değişen bu arkadaşlar daha sonra gelen bir mesaj ile tekrar bir araya geleceklerdir. Tatlı Küçük Yalancılar dizi oyuncuları arasında Bensu Soral, Melisa Şenolsun, Dilan Çiçek deniz ve Büşra Develi gibi başarılı bir çok oyuncu yer almaktadır. 

Tatlı Küçük Yalancılar dizisinin başlaması ile birlikte izleyicinin dikkatini çeken ve beğenisini kazanan oyuncuların arasında aslı karakterini canlandıran Bensu Soral isimli oyuncu gelmektedir.

Yazımızın devamında Bensu Soral hakkındaki bilgileri ve Tatlı Küçük Yalancılar dizisindeki Aslı karakteri hakkındaki bilgileri bulabilirsiniz.

TATLI KÜÇÜK YALANCILAR OYUNCULARI>>

Tatlı Küçük Yalancılar Dizisi Aslı Karakteri Kimdir?

Bensu Soral Kimdir
gunceltime.blogspot.com'a aittir
Tatlı Küçük Yalancılar dizisinde Aslı karakterini canlandıran Bensu Soral, 1991 yılında Bursa’da doğmuştur. Bensu Soral Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarım Bölümü öğrencisidir. Aynı zamanda oyunculuk eğitimi alan Bensu Soral, ülkemizin ünlü oyuncularından olan Hande Soral’ın kız kardeşidir.

İlk olarak 2012 yılında Yol Ayrımı adlı dizi ile oyunculuk hayatına adım atan Soral, Vicdan ve Boynu Bükükler dizisinde de rol almıştır. Bir dönem Kösem Sultan için ismi anılan Bensu Soral Tatlı Küçük Yalancılar dizisinde Aslı rolünü canlandıracaktır. Güzel ve başarılı oyuncu Bensu Soral Murat Dalkılıç’ın Kader isimli klibinde de boy göstermiştir.

tatlı küçük yalancılar aslı kimdir, tatlı küçük yalancılar dizisi aslı resimleri, tatlı küçük yalancılar aslı gerçek adı, dizisindeki aslı kim, tatlı küçük yalancılar dizi oyuncuları, tatli kucuk yalancilar asli, bensu soral kimdir, bensu soral kaç yaşında, bensu soral resimleri, bensu soral biyografi, bensu soral kim,

Bensu Soral Resimleri
- Reklamlar -

0 yorum:

Yorum Gönder

 
HABER PORTAL © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top